Në panairin më të madh të ushqimi “Gulfood”, i mbajtur në Dubai, prej datës 17-21 shkurt 2019, me një pjesëmarrje prej 5 mijë kompani dhe më shumë se 100 mijë vizitorë, ka marr pjese edhe kompania Frutex më produktet e saj Golden Eagle dhe Relax.

Pjesëmarrja e kompanisë Frutex në panairin “Gulfood” në Dubai, krijoi mundësi të reja për një prezantim ndërkombëtarë të përmasave të gjëra dhe pritet që nga ky panair kompania të nënshkruaj kontrata dhe zgjerimin e tregut për Golden Eagle.

Kompania, eksporton afër 30 vende të ndryshme të botës, pijen energjike Golden Eagle, dhe një rëndësi të madhe është duke i kushtuar edhe rritjes së tregut në shtete arabe.