Studioni ushtrimet shumë të mira për muskuj të barkut

Kombinimi i pozave nga joga, pilatesi dhe baleti do ta bëjnë stërvitjen tuaj interesante dhe të llojllojshme, transmeton Telegrafi.

Sa më shumë që bëni lëvizje dhe ushtrime të ndryshme aq më shumë e forconi dhe e njihni trupin tuaj, jeni më të lëvizshëm dhe keni më shumë vetëbesim.

Trajnerja Banks nuk përgjigjet për lëndimet e mundshme, nuk rekomandon ekzekutimin e këtyre ushtrimeve nëse jeni të operuar, të sëmurë…

Udhëheqësja e treningut ushtrimet i bën me ritëm të matur, sepse atëherë më së miri e ndieni trupin, ndërkaq muskujt punojnë optimalisht.

/Telegrafi/