Se suksesi nuk vjen aksidentalisht më së miri e ka dëshmuar kompania e mobilimit të zyreve Dromeas, ku brenda pak dekadave ka arritur të bëhet lider në fushën e vet, duke i furnizuar me mobilie edhe institucionet dhe drejtoritë e Komisionit Evropian, ushtrinë e Gjermanisë, Bankën Investuese Gjermane, CERN-in, aeroportet ndërkombëtare, etj.

Por, ky sukses vjen pasi që vitet e tëra me eksperiencë kanë ndikuar që Dromeas sot të jetë lider duke ofruar produkte me kualitet të nivelit botëror për zyre dhe ambiente të ndryshme.

Kur flasim për zyre apo për vendin e punës, përveç tavolinës dhe gjërave tjera, rëndësi të veçantë kanë edhe karriget sepse aty do ta kaloni ulur pjesën më të madhe të ditës.

Karriga ONE – e cila vjen me kualitet të lartë, kosto të përballueshme dhe ngjyra të ndryshme

Karriget e përshtatshme janë të domosdoshme në ambient të punës sepse ndikojnë në krijimin e një ambienti më produktiv, e inkurajojnë qëndrimin e duhur dhe punëtorët ndihen më të lumtur dhe më rehat në karrige të mira – gjë e cila pastaj shndërrohet në rezultate më të mira të punës.

Karriga Apollo, e cila çdo kualitet të mirë e shoqëron me garancion 5 VJEÇAR

Me përvojën shumëvjeçare në këtë fushë dhe me ekspertizën që ka (e dëshmuar edhe me certifikata të ndryshme ndërkombëtare), Dromeas në Kosovë ka sjellë disa prej karrigeve më të rehatshme.

Përveç dizajnit ergonomik, karriget kanë edhe elegancë që ndikon në një dizajn më të bukur të zyrës.

Për t’i bërë karriget e veta zgjidhje të besueshme për zyrën tuaj, kompania e shoqëron kualitetin e lartë dhe koston e përballueshme të produkteve me garancion 5 VJEÇAR!

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Tel: +383 49 463 800

E-mail: dromeasks@gmail.com

FACEBOOK: Dromeas Kosovë

artikull i sponsorizuar