Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve në vendkalimin kufitar Tabanoc, koha e pritjes për dalje nga vendi është rreth një orë, theksojnë nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga pala e Maqedonisë së Veriut, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi, thonë nga LAMM.

Në rrugën A2 Sveti Nikollë – Miladinovc 10 km përballë Miladinovcit për shkak të rrëshqitjes së dheut komunikacioni është ridrejtuar vetëm në një shirit në gjatësi prej 150 metra. Në vendngjarje është vendosur sinjale përkatëse e trafikut.

Nga LAMM thonë se komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pandërprerë, në rrugë me lagështi, ndërsa në rrugët jashtë mjediseve urbane komunikacioni po zhvillohet me intensitet mesatar./Telegrafi/