0Shares

Kolegji Universum ka arritur të bëhet i vetmi institucion i arsimit të lartë në Kosovë (publik dhe privat), i cili ka plotësuar të gjitha kriteret sa i përket stafit akademik dhe në këtë mënyrë, nuk i është suspenduar asnjë program studimi si në nivelin Bachelor, po ashtu edhe Master.

Agjencia për Akreditim e Kosovës ka suspenduar mbi 130 programe studimi në Kosovë, duke ju ndaluar institucioneve të arsimit të lartë regjistrimin e studentëve të rinj në këto programe.

Zhvillimi i Teknologjisë dhe profesionet më të paguara në këtë fushë Zhvillimi i Teknologjisë dhe profesionet më të paguara në këtë fushë

Kolegji Universum gjithashtu ka patur përmirësimin më të madh në rangimin e Webometrics, duke dalur kështu i treti në Kosovë, ndërsa është përmirësuar për gati 3,500 vende.

Këtë e bëri publike dje në një postim të tij në Facebook, kryetari i Bordit të Agjencisë për Akreditim të Kosovës, Prof. dr. Blerim Rexha.

Përveç Webometrics, Universum është i vetmi nga Kosova i rankuar në 1000 institucionet më të mira në botë nga Agjencia prestigjioze franceze Eduniversal, si i vetmi nga Kosova.

Si po arrijnë studentët kosovarë të studiojnë në Gjermani me bursë të plotë nga Erasmus+? Si po arrijnë studentët kosovarë të studiojnë në Gjermani me bursë të plotë nga Erasmus+?

Kjo e bën Universum-in institucionin numër 1 në Kosovë.

Gjithashtu programi Master në Menaxhment nga Kolegji Universum është renditur i 16-ti në Evropën Lindorë nga po kjo agjenci.

Kolegji Universum ka hapur tashmë dyert për studentët e rinj dhe çdo ditë me dhjetëra maturantë po regjistrohen në këtë kolegj, më prestigjiozi dhe inovativi në Kosovë.

Na kontaktoni në 044144062 apo vizitoni www.universum-ks.org për më shumë informata.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)