Loja Valorant nga Riot Game është njëra nga lojërat më të luajtura në internet kohët e fundit.

Sipas Will Hershey, CEO i Roundhill Investments, kjo lojë është hiti i radhës në internet për miliarda lojtarë, siç raporton CNBC, transmeton Telegrafi

Loja për momentin po tërheq rreth 3 milionë lojtarë çdo ditë.

Loja është lëshuar shumë vonë në treg, dhe kjo ka habitur prodhuesit e saj sesi kaq shpejtë arriti të mbledh një numër kaq të madh të lojtarëve. /Telegrafi/