Ne të gjithë duam të jetojmë në një shtëpi të pastër dhe të rregullt dhe shumë njerëz dynden në mediat sociale për të hulumtuar në trendet më të reja për ta bërë këtë.

Qoftë si të ndërroni çarçafët apo cilësimet më të mira të makinës larëse për t’u përdorur – zakonisht ka një metodë për të gjitha.

Një mani aktuale që po përfshin TikTok-un për momentin është ‘mbingarkesa e produktit’.

Ata që përdorin platformën posaçërisht për pastrim do të njihen me këndin ‘CleanTok’ të faqes. Por kjo tendencë më e re, kanë paralajmëruar ekspertët, mund të shkaktojë dëme në shëndetin tuaj – duke përfshirë djegiet ekstreme të lëkurës.

Një grua ndan mjetin e thjeshtë të pastrimit për t'i bërë tepihët tuaj të kenë një erë të pabesueshme Një grua ndan mjetin e thjeshtë të pastrimit për t'i bërë tepihët tuaj të kenë një erë të pabesueshme

Mbingarkesa e produktit përfshin njerëzit që përdorin një shumëllojshmëri të lëngjeve pastruese në tualet, banjë ose lavaman. Tani një mjek ka paralajmëruar se ky trend mund t’ju vërë në rrezik të problemeve të lëkurës dhe të frymëmarrjes.

Toksikologu mjekësor, Dr Kelly Johnson-Arbor tha se mund të jetë veçanërisht i rrezikshëm nëse nuk jeni duke përdorur pajisjet e duhura. /Telegrafi/