Një eksperiment i një punonjësi të një fabrike përfundoi hiq më keq se “me vezë të nxehtë në fytyrën e tij”.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Saul Morton, 44, ndoqi një “këshillë online” për të “gatuar” disa vezë – për një sanduiç vezësh dhe proshutë – në mikrovalë.

Por eksperimenti nuk kishte shkuar ashtu siç pritej dhe njëra nga vezët e tij kishte “shpërthyer” drejt e në fytyrën e tij.

Fillimisht Saul mendonte se veza ishte vetëm “përplasur” për qepallat e tij, por në fakt ai ishte djegur rëndë në fytyrën e tij.

Ai pësoi djegie në syrin e majtë, faqet dhe hundën gjithashtu.

Saul ka publikuar fotot e tij për t’i paralajmëruar të tjerët për atë që ndodhi në kuzhinën e tij në Pantymwyn, Flintshire. /Telegrafi/