Pak makina kanë lënë gjurmë sikurse E30 BMW M3.

Ajo ishte një makinë aq me ndikim sa që sot, M3 i fundit është ende një makinë shumë e dëshiruar, përcjell Telegrafi.

Dhe këtë e dëshmon ky shembull i vitit 1990 që është në ankand dhe duket aq i pastër.

Për këtë, ai vlerësohet se mund të shitet për diku rreth 140,000 dollarë (rreth 133,000) ose rreth dyfishi i çmimit të një modeli të vitit 2022.

I ofruar për shitje në Bring A Trailer, ky M3 në fakt ka 73,000 milje (117,000 kilometra) të kaluara. /Telegrafi/