Një situatë interesante vjen nga Bosnja dhe Hercegovina dhe jo shumë e këndshme për pronarin e automjetit.

Policia e Bosnjës e konfiskoi një makinë Volkswagen Golf 2 nga një autor i shumtë i shkeljeve të trafikut, transmeton Telegrafi.

Siç thanë ata nga stacioni i policisë, ishte një burrë me inicialet D.D nga zona e qytetit të Doboj, për të cilën kontrollet përcaktonin se ai ka një borxh prej rreth 7,000 euro.

“Më 18 janar 2021, oficerët e policisë të Stacionit Policor Petrovo konfiskuan një makinë pasagjerësh Volkswagen Golf 2 nga një person me inicialet D.D nga zona e qytetit të Doboj, i cili është një person i cili ka kryer vazhdimisht shkelje të trafikut dhe se personi i përmendur ka një borxh në Regjistrin e Gjobave në shumën prej rreth 7 mijë eurove”, njoftoi Administrata e Policisë Doboj. /Telegrafi/