A e gjeni shpesh veten duke lexuar shumë në një mesazh të thjeshtë ose duke u menduar rezultatin e mundshëm të çdo vendimi që merrni?

Nëse është kështu, ju mund të jeni të prirur për të menduar më shumë – dhe ndërsa ka shumë faktorë që kontribuojnë në këtë tendencë, astrologjia juaj personale mund të ketë lidhje me të, gjithashtu.

Nëse jeni një nga të paktat shenja të zodiakut që ka më shumë gjasa të mendoni më shumë për gjërat se të tjerët, atëherë është e dobishme të jesh i vetëdijshëm për këtë zakon.

Shenjat që njihen si persona që mendojnë së tepërmi janë: Binjakët, Virgjëresha, Peshorja dhe Ujori.

Ndërsa të menduarit e zgjedhjeve tona është një gjë e mirë, analizimi i situatave deri te fiksimi i  “çfarë nëse” mund të na ndalojë të arrijmë potencialin tonë më të madh.

Disa shenja që ju po mendoni së tepërmi përfshijnë një paaftësi për të marrë vendime, peshimi vazhdimisht pro dhe kundër, ndalja në të kaluarën ose të menduarit se çfarë mund të ndodhë në të ardhmen. /Telegrafi/