Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli,  është më i votuari në listën e PAN-it në komunën e Gjilanit me gjithsej 5174 vota.

Ndërsa, i dyti më i votuari është Zenun Pajaziti me 4967 vota, për tu radhitur e treta Leonora Bunjaku me 4967 vota, Rexhep Kadriu 3851 vota dhe Ramush Haradinaj me 3468 vota.

Më poshtë mund ta shikoni listën e votave të kandidatëve të PAN-it në komunën e Gjilanit.