Dita e mërkurë, 11 tetori, Dita e kryengritjes kombëtare do të jetë ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Deri në fund të vitit pasojnë edhe dy ditë jopune për të gjithë qytetarët, ndërsa këto dy ditë janë edhe fundjavë të vazhduara.

Ditë jo pune janë: 23 tetori – e hënë, Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë dhe 8 dhjetori – e premte, Shën Klimenti i Ohrit./Telegrafi/