M.I.M është një ndër nismëtarët e skenës së muzikës elektronike në Kosovë. Pasioni i tij për muzikën elektronike filloi 20 vjet më parë apo para dy dekadave, kur u frymëzua duke dëgjuar The Prodigy, Daft Punk, Kraftwerk, Depeche Mode, Pet Shop Boys, dhe prej atëherë ai filloi duke performuar në ngjarjet më të mirat dhe më të rëndësishme.

Ai filloi kur të paktë ishin ata DJ në atë kohë.

Po ashtu, ai krijoi projektin SOUND VISION, ka qenë dhe promoter dhe kontribues mjaft i suksesshëm dhe ka sjell shumë emra ndërkombëtar, ku ideja ishte të promovojë dhe të organizoj ngjarje të muzikës elektronike me emra të shquar si: Anthony Rother live, Richie Hawtin, Adam Beyer, Mochic, Audiofly, Kolombo, Deetron, Oxia, Marco Carola,, etj.

Stili i tij është i njohur për melodi të thella, i ndryshëm ndër vite nga Deep Tech ne Techno.

M.I.M dhe ai ka qenë pjesë e projekteve të mëdha të seteve ngrohëse dhe në krye të shumë artistëve të mëdhenj të muzikës elektronike si: Anthony Rother, Adam Beyer, Audiofly, Phobique, Marco Carola, Marc Romboy, Eelke Kleijn, Hisham Zahran, Martin Lendsky, Kolombo, Mochic, Deetron, Luck Fire, Black Coffee, Miss Kittin, Lil Luise, Kevin Yost, Cocoon Wolrdwild at Prishtina, Local Legendary at ZoneNight.

Planet e tij të ardhshme fokusohen në produktimet në studio për të tërhequr Evropën dhe botën, për të përhapur rezervimet e tij në mbarë botën. Thënia e tij: Ti servo kualitet, ata do të të mbajnë për gjithherë.

Këtë të shtunë në orën 21:00 mund ta ndiqni performancën e Dj M.I.M live në RaveTravel  dhe në Telegrafi Events në fan pages.