Këtu kemi disa këshilla të dobishme.

Në dimër, për shkak të reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta, këshillat se si të shkrini dyert dhe dritaret në makinë ose edhe më mirë të parandaloni ngrirjen e tyre mund të jenë shumë të dobishme.

Meqenëse është më mirë të parandaloni që akulli në makinë ta bëjë të vështirë për ju që të arrini në destinacionin e dëshiruar, ne do të fillojmë me këshillat e parandalimit, transmeton Telegrafi.

Video e mëposhtme ju tregon 6 këshilla se si të veproni kur jeni me nxitim për në punë ose diku tjetër, por makina juaj është e ngrirë.

Njëra nga këto këshilla është se ju kurrë nuk duhet ta hapni derën me forcë.

Asaj hidhini ujë të vakët, por asnjëherë ujë të nxehtë. Një tharëse flokësh nuk është një opsion i keq nëse keni energji elektrike dhe një kordon zgjatues afër makinës. /Telegrafi/