Neurologët kanë arritur në përfundimin se thurja me grep dhe thurja janë ideale për trurin

Reklama

Thurja është një praktikë e menduar meditimi dhe përqendrimi, një pasion që pushton miliona gra në mbarë botën.

Neurologjia e ka njohur thurjen për jogën e re, sepse ajo ka një ndikim të fortë në zhvillimin e palcës së trurit.

Gjatë një studimi, në të cilin morën pjesë më shumë se 4.000 kandidate nga e gjithë bota, u vërtetua se gjendja e lumturisë është shumë e zakonshme gjatë thurjes, transmeton Telegrafi.

Relaksimi, eliminimi i stresit, vetëplotësimi – të gjitha këto mund të arrihen gjatë thurjes ose thurjes me grep.

Është vërtetuar se nëse thurni të paktën 3 herë në javë, niveli juaj i ankthit dhe stresit zvogëlohet ndjeshëm, gjë që ka një efekt të mahnitshëm në sferën emocionale – e qetëson atë dhe kontribuon në ndjenjën e shumëpritur të ekuilibrit. /Telegrafi/