Temat muzikore të filmave me agjentin James Bond, janë pjesë e pashlyeshme e kulturës së muzikës pop. Më poshtë janë emrat e muzikantëve dhe grupeve që kanë bërë një temë të tillë duke shpresuar pavdekësinë, por që në fund janë refuzuar. Listën e përgatitur nga BBC, Telegrafi e sjell më poshtë.

JOHNNY CASH

Filmi: Thunderball (1965)

Humbi nga: Tom Jones

ALICE COOPER

Filmi: The Man With The Golden Gun (1974)

Humbi nga: Lulu

BLONDIE

Filmi: For Your Eyes Only (1981)

Humbi nga: Sheena Easton

PET SHOP BOYS

Filmi: The Living Daylights (1987)

Humbi nga: A-ha

ACE OF BASE

Filmi: GoldenEye (1995)

Reklama

Humbi nga: Tina Turner

PULP

Filmi: Tomorrow Never Dies (1997)

Humbi nga: Sheryl Crow

MUSE, SUPREMACY

Filmi: Skyfall (2012)

Reklama

Humbi nga: Adele

RADIOHEAD

Filmi: Spectre (2015)

Humbi nga: Sam Smith

/Telegrafi/