LAJMI I FUNDIT:

KEDS certifikohet me tri lloje të ISO standardeve

KEDS certifikohet me tri lloje të ISO standardeve

KEDS-i e ka filluar mbarë vitin 2023. Qysh në ditët e para ka pranuar lajmin e certifikimit me tri kategori të ISO standardeve, ISO 9001-2008 – Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë, ISO 14001-2015 – Sistemi Menaxherial i Ambientit, ISO 45001-2018 – Sistemet e menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Certifikimi me këto tri standarde nënkupton që KEDS ofron produkte dhe shërbime që plotësojnë kërkesat e konsumatorëve dhe të rregullatorit, që është kompani miqësore ndaj ambientit dhe në të ardhmen ky angazhim vetëm sa do të rritet, sikurse ka kaluar në një standard të lartë të sigurisë dhe shëndetit në punë, shtysa e së cilës i ishte dhënë fillimisht me ndërtimin e Qendrës së Trajnimit, që është ndër më modernet dhe më efikaset, duke u marrë shembull edhe nga kompanitë rajonale.

Reklama
Reklama

“Përmes certifikimit me ISO Standarde në këto tri kategori kemi instaluar një sistem ku secili e di çka duhet bërë, si duhet bërë, kur kryhen dhe si kryhen punët dhe proceset. Kjo tregon që KEDS është kompani serioze, me sistem të ndërtuar shumë mirë”, thotë Valbona Kadrijaj, drejtoreshë për Siguri, Cilësi dhe Trajnime në KEDS.

Sipas saj, ky certifikim i trefishtë, përpos që rrit vlerën e kompanisë, prej tij përfitojnë direkt konsumatorët që do të marrin shërbime të standardizuara.

Para se të certifikohet KEDS, auditimi i përbërë nga ekspertë të fushës kanë kontrolluar të gjitha proceset tona të administrimit, projekteve dhe punëve që kryhen nga çdo njësi e kompanisë në baza ditore. Pra, të gjithë hapat që lidhen me zbatimin e proceseve të këtyre shërbimeve janë kredibilë dhe të verifikuar nga ekspertët. Kjo është bërë për t’u siguruar se i gjithë sistemi me të cilin punon KEDS po ec rrjedhshëm dhe në përpikëri me të gjitha standardet ndërkombëtare.

Reklama
Reklama

Certifikimi i këtij lloji dëshmon që kompania zbaton dhe mirëmban një sistem cilësor të menaxhimit në të gjitha procedurat dhe proceset që kryhen çdo ditë në aspektin e cilësisë, ambientit, sigurisë dhe shëndetit në punë!

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Kosova ka thëngjill me bollëk, por importon nga jashtë

Ekonomi
Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Punime për siguri në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Ekonomi
Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Gjermania miraton Projektligjin që lejon ardhjen e 50 mijë punëtorëve në vit nga Ballkani, këto janë lehtësimet për t'u pajisur me vizë

Botë
WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

WSJ: Ekonomia ruse drejt kolapsit, lufta dobësoi të ardhurat dhe frenoi investimet

Botë
Hoti ironizon me Muratin pas shtrenjtimit të energjisë elektrike: Me rëndësi ministrit po i tepron buxheti

Hoti ironizon me Muratin pas shtrenjtimit të energjisë elektrike: Me rëndësi ministrit po i tepron buxheti

Ekonomi
ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

ZRRE tregon tre faktorët që ndikuan në ngritjen e çmimit të energjisë elektrike

Ekonomi
Kalo në kategori