Kryetari i Lëvizjes Besa në një intervistë për “TM Daily” në Telegrafi Maqedoni, ka folur rreth zhvillimeve politike në vend, partinë që ai e drejton, si dhe angazhimin e tij si profesor në të kaluarën.

I pyetur për angazhimin e tij si profesor në të kaluarën, ai tha se kjo ka qenë pjesa më e bukur në jetën e tij.

“Politika është më e vështirë si profesion, pasi humbet relacioni mes ligjëruesit dhe atij që ndjek ligjëratat. Këtu duhet që ata me të cilët e ke nisur këtë mision, t’i trajtosh të barabartë me veten. Por, kjo është e vështirë që ta trajtosh të barabartë një person i cili ndoshta në një forum të hapur mund të të thotë se e ke gabim”, tha mes tjerash Kasami.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë me kryetarin e Lëvizjes Besa: