Kampusi i American School of Kosova, i përfunduar rishtazi, përveç që ka tërhequr vëmendjen në vend, ai së fundmi u publikua edhe në uebfaqen më të vizituar në botë për arkitekturë, Archdaily.com.

Archdaily vlerëson se një ambient inovativ si i American School of Kosova ndikon drejtëpërdrejtë në dëshirën dhe vullnetin e fëmijëve për të vijuar mësimin çdo ditë. Hapësirat multifunksionale, ndriçimi natyral, ambienti inovativ, shumëllojshmëria e ngjyrave të krijuara nga studio Maden Group, janë disa nga karakteristikat e veçuara nga Archdaily, që e bëjnë ambientin e ASK-së kaq të ngrohtë, pozitiv dhe energjik për nxënësit e saj.

Artikullin e plotë, mund t’a lexoni këtu:

American School of Kosova / Maden Group