LAJMI I FUNDIT:

Kallëzim penal për një banor të Shkupit dyshohet për “rrezikim të sigurisë” dhe “mosekzekutim të vendimit gjyqësor”

Kallëzim penal për një banor të Shkupit dyshohet për “rrezikim të sigurisë” dhe “mosekzekutim të vendimit gjyqësor”

Kundër Z.C. nga Shkupi, zyrtar i autorizuar në SPB Shkup, është parashtruar kallëzim penal për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprave penale “rrezikimi i sigurisë” dhe “mosekzekutimi i vendimit gjyqësor”.

“Nga Gjykata Themelore Civile me vendim të Z.C. i është shqiptuar masa e përkohshme për mbrojtjen e fëmijëve të mitur nga dhuna në familje në kohëzgjatje prej 12 e tre muaj me ndalim të ushtrimit të dhunës psikologjike ndaj fëmijëve të mitur dhe përfshirjes së tyre në procedurën që prindërit udhëheqin pranë institucioneve kompetente, Ministrisë. njoftoi sot e Brendshme.


Përkundër masave, Z.C., siç thuhet, ka kontaktuar me një fëmijë të mitur përmes telefonit dhe rrjetit social dhe ka ndikuar në krijimin e një qëndrimi negativ ndaj nënës në tentativë për t’i hequr kujdestarinë dhe e ka përfshirë në procedurë pranë institucionit kompetent.

“Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Penale dhe Standarde Profesionale, për veprim në kundërshtim me nenin 26 paragrafi 1 dhe 2 të Kodit të Etikës së Sjelljes së Punëtorëve në MPB, ka paraqitur propozim për inicimin e procedurës për shkelje të Rregulli i punës dhe disiplina nga neni 210 paragrafi 1 pika 10 dhe 20 të Marrëveshjes Kolektive të MPB-së”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Në trend Lajme

Më shumë
Qeveria vendosi: 24 prilli dhe 8 maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Qeveria vendosi: 24 prilli dhe 8 maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Lajme
Arrestohet një i dyshuar lidhur me rastin e ukrainases që u gjet e vdekur në autostradën Ferizaj-Prishtinë

Arrestohet një i dyshuar lidhur me rastin e ukrainases që u gjet e vdekur në autostradën Ferizaj-Prishtinë

Drejtësi
Komandanti suprem i NATO-s, Cavoli: Po i shtojmë forcat në Kosovë dhe Bosnje, po sjellim artileri të rëndë

Komandanti suprem i NATO-s, Cavoli: Po i shtojmë forcat në Kosovë dhe Bosnje, po sjellim artileri të rëndë

Lajme
”Të lutem avokate le të del nga burgu, po du me u pajtu”, avokatja tregon se shumë gra tërhiqen nga denoncimi i dhunës

”Të lutem avokate le të del nga burgu, po du me u pajtu”, avokatja tregon se shumë gra tërhiqen nga denoncimi i dhunës

Sociale
Përfaqësuesi i Shqipërisë në KiE: Kosova ka plan të jashtëzakonshëm për të siguruar anëtarësimin në  Këshillin e Evropës

Përfaqësuesi i Shqipërisë në KiE: Kosova ka plan të jashtëzakonshëm për të siguruar anëtarësimin në Këshillin e Evropës

Lajme
Pronari i “Zhitia Turist” tregon se çfarë u është thënë udhëtarëve të ndaluar nga Serbia në kufi

Pronari i “Zhitia Turist” tregon se çfarë u është thënë udhëtarëve të ndaluar nga Serbia në kufi

Lajme
Kalo në kategori