Autobusët privat do të bllokojnë rrugët edhe gjatë natës. Autobusët janë parkuar në kryqëzimin te QT “Mavrovarja” dhe kryqëzimi i rrugës “Kryqi i Kuq” dhe “Ilindeska”, por i gjithë qyteti ka ngelur i pakalueshëm.

Reklama

Kryetari i Shoqatës “Sloboda Prevoz”, Lenin Jovanovski theksoi se do të bllokojnë rrugët derisa kryetarja e Qytetit të Shkupit ose ndonjë nga administrata e qytetit nuk i thirrën për të biseduar për të zgjidhur problemin me borxhin për afër dy milionë euro që kanë te ata.

“As kryetarja e Shkupit, as shërbimet e qytetit, as nga NTP nuk na kanë thirrur. Bllokada do të vazhdojë derisa të përmbushen kërkesat tona, nuk ka lëshim, autobusët nuk do t’i largojmë nga vendi”, tha për “A1on”, Jovanovski.

Reklama

Kryetarja e Shkupit, Danella Arsovska javën e kaluar njoftoi se nuk ka ndëmerd t’i takojë përfaqësuesit e shoqatës së autobusëve privat dhe se nuk dëshiron të takojë persona që ofendojnë./Telegrafi/

Reklama