LAJMI I FUNDIT:

Qyteti i Shkupit

390 Artikuj

Shilegov: Duhet pajtim kombëtar, për t’u bashkuar rreth interesave strategjike të vendit

Shilegov: Duhet pajtim kombëtar, për t’u bashkuar rreth interesave strategjike të vendit

Politikë
Qyteti i Shkupit për urën “Bellasica”: Do të hapen vetëm dy korsi për qarkullimin e mjeteve të lehta

Qyteti i Shkupit për urën “Bellasica”: Do të hapen vetëm dy korsi për qarkullimin e mjeteve të lehta

Maqedonia e Veriut
Arsovska kërkon që përsëri të vendoset përmendorja e Qosetos në Shkup

Arsovska kërkon që përsëri të vendoset përmendorja e Qosetos në Shkup

Shkupi
Shilegov: “Brigada e Dytë Maqedonase” nuk është fshirë asnjëherë, nacionalizmi strehë e të paaftëve

Shilegov: “Brigada e Dytë Maqedonase” nuk është fshirë asnjëherë, nacionalizmi strehë e të paaftëve

Politikë
Arsovska dorëzon iniciativë për heqjen e emrit të Adem Demaçit në rrugën e Shkupit

Arsovska dorëzon iniciativë për heqjen e emrit të Adem Demaçit në rrugën e Shkupit

Shkupi
Nga e hënat do të bëhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Nga e hënat do të bëhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Të mërkurën do të kryhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Të mërkurën do të kryhet dezinsektimi kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Ura në Vizbeg rrezik për jetën e qytetarëve, Qyteti i Shkupit nuk përgjigjet nëse do të marr masa

Ura në Vizbeg rrezik për jetën e qytetarëve, Qyteti i Shkupit nuk përgjigjet nëse do të marr masa

Maqedonia e Veriut
Të enjten dhe të premten dezinsektim ajror kundër mushkonjave në Shkup

Të enjten dhe të premten dezinsektim ajror kundër mushkonjave në Shkup

Shkupi
Kryetari Mucunski dhe Komuna e Aerodromit gjobiten me 88.000 euro

Kryetari Mucunski dhe Komuna e Aerodromit gjobiten me 88.000 euro

Shkupi
Uji në Shkup është si sigurt për pije

Uji në Shkup është si sigurt për pije

Shkupi
Mbi 1.100 tonë mbeturina janë grumbulluar në dy ditët e fundit në Shkup

Mbi 1.100 tonë mbeturina janë grumbulluar në dy ditët e fundit në Shkup

Shkupi
Ndërpritet greva në Shkup, punëtorët e Higjienës Komunale rikthehen në punë

Ndërpritet greva në Shkup, punëtorët e Higjienës Komunale rikthehen në punë

Shkupi
Protestë nga një grup i të punësuarve në Higjienën Komunale Shkup

Protestë nga një grup i të punësuarve në Higjienën Komunale Shkup

Maqedonia e Veriut
Garevski: Është dorëzuar raporti për urën “Bellasica”, dëmet janë të vogla, nevojitet sanim

Garevski: Është dorëzuar raporti për urën “Bellasica”, dëmet janë të vogla, nevojitet sanim

Shkupi
Nesër hyn në fuqi tarifa verore e parkingut në qytetin e Shkupit

Nesër hyn në fuqi tarifa verore e parkingut në qytetin e Shkupit

Shkupi
Arsovska: Nëse nuk do të ishte hakuar sistemi financiar, do të ishin paguar transaksionet tona

Arsovska: Nëse nuk do të ishte hakuar sistemi financiar, do të ishin paguar transaksionet tona

Shkupi
Angellov: Garevskit të mos i inkurajojë qytetarët të kalojnë urën “Belalica”, nuk është e sigurt për kalim

Angellov: Garevskit të mos i inkurajojë qytetarët të kalojnë urën “Belalica”, nuk është e sigurt për kalim

Maqedonia e Veriut
Nënshkruhet marrëveshja, autobusët privatë rikthehen në rrugët e Shkupit

Nënshkruhet marrëveshja, autobusët privatë rikthehen në rrugët e Shkupit

Shkupi
Nesër do të ketë regjim të veçantë të komunikacionit në Shkup

Nesër do të ketë regjim të veçantë të komunikacionit në Shkup

Maqedonia e Veriut
Nga sot fillon dezinsektimi në Qytetin e Shkupit

Nga sot fillon dezinsektimi në Qytetin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Arsovska: Nuk është e vërtetë se Qyteti i Shkupit përballet me falimentim

Arsovska: Nuk është e vërtetë se Qyteti i Shkupit përballet me falimentim

Politikë
LSDM: Kërkojmë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit për gjendjen financiare në Qytetin e Shkupit

LSDM: Kërkojmë seancë të jashtëzakonshme të Këshillit për gjendjen financiare në Qytetin e Shkupit

Shkupi
Shpërthen zjarr në urën e hekurudhës në Shkup

Shpërthen zjarr në urën e hekurudhës në Shkup

Kronikë e Zezë