Linda Premium Residence ka menduar gjatë në mënyrë që të sigurojë për banorët një vend ku ata ndihen të qetë dhe jetojnë pa frikë gjatë gjithë kohës. Duke marrë parasysh këtë fakt ky kompleks ka siguruar që i gjithë vendi të jetë nën vëzhgimin e kamerave 24 orë në ditë.

Pra kompleksi, Linda Premium Residence krahas kushteve me standarde botërore, vjen edhe me kritere strikte të sigurisë dhe padyshim mund të themi se kryeqyteti i Kosovës po begatohet më një prej komplekseve më madhështore të banimit në gjithë rajonin.

Kompleksi Linda Premium Residence gjenet në zonën “Prishtina e Re” buzë rrugës A që lidhet me rrugën B dhe me Qendrën.

Banesat në Linda Premium Residence po shiten me ritme të shpejta dhe kriteret e sigurisë e standardet tjera ndërtimtore janë të pakonetstueshme.

Linda Premium Residence kujdeset për banorët e saj!

Kontaktoni për t’u informuar rreth çmimeve, planeve dhe standardeve të kompleksit.

080077770 (pa pagesë) dhe +38649777127, +38649216530
info@altradecenter.com
altradecenter.com