LAJMI I FUNDIT:

Jeto një jetë ashtu siç ke dëshirë!

Jeto një jetë ashtu siç ke dëshirë!

Për të jetuar një jetë ashtu siç të gjithë dëshirojmë përveç rolit të madh që ka rrethi familjar, shoqëror etj, rëndësi shumë të veçantë ka dhe ambienti se ku jeton!

Andaj fjalinë “Jeto një jetë ashtu siç ke dëshirë” e kompleton kompleksi Linda nga Al Trade Center!

Sigurisht që po pyesni se pse luan rol dhe çfarë ofron kompleksi Linda që lehtëson dhe zbukuron jetën tonë?

Kompleksi Linda kompleton fjalën se çka do të thotë të rrethoheni nga çdo kënd prej të bukurës.

Thuajse çdo kush që tenton të jetojë në banesë e preukupon më së shumti pjesa e mungesës së gjelbërimit por në kompleksin Linda ajo çka më së shumti e zbukuron dhe e gjallëron është hapësira gjelbëruese, po ashtu dhe aktivitetet rekreacionale, qëndrimi ditor për fëmijët tuaj, supermarket dhe restaurant, parking të jashtëm dhe nëntokësor, mjekun e lagjes, lokacion i përshtatshëm me qasje shumë të lehtë në qendër të qytetit dhe me magjistralet që lidhen në Pejë dhe Ferizaj.

Përveç që kompletoheni me të gjitha nevojat tuaja ditore a ka më mirë se të ndiheni i sigurtë me dyer të blinduara të kualitetit të lartë, me sistem të ngrohjes qëndrore, sistem të sigurisë kundër zjarrit, dritare të kualitetit të lartë PVC, tre xhama termoizolues, izolim të banesës me lesh dhe fasadë ventiluese.

Mos të harrojmë edhe dyshemenë prej laminati dhe pllaka qeramike, furnizim me ujë 24 orë dhe vëzhgim të kamerave 24 orë, po ashtu i gjithë kompleksi është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë.

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Artikull i sponzorizuar