Ambienti ku jetoni dëshironi që t’iu falë rehati, siguri dhe qetësi, në katër stinët e vitit, e këtë gjë mund ta arrini në Kompleksin Eliza, që gjendet në qytetin e Fushë Kosovës.

Vjeshta largon gjethet por sjellë ngjyrat e arta e tregon një fillim të ri, fillimin e ri mund ta nisni edhe ju në kompleksin Eliza, sepse me freskinë e vjeshtës fillon jeta e re dhe jo vetëm për vendbanim, por edhe për zhvillim biznesi sepse në këtë kompleks ka gjithçka që ju duhet dhe shumë më shumë.

Me sipërfaqe 253.525m2 ndërtim, me hapësirë toke 60.000m2 tokë, veç apartamenteve ka edhe lokale afariste, parkingje nëntokësore, çerdhe dhe hapësira gjelbëruese,

imagjinon sikur jetesën, sigurinë e fëmijëve, biznesin dhe kohën e lirë të keni mundësi t’i bëni vetëm brenda një kompleksi.

Kompleksi banesor Eliza ka marrë pamjen e një qyteze me arkitekturë dhe planifikim bashkëkohor duke u bërë model ndërtimi në Kosovë.

Karakteristikat e Kompleksit Eliza:

– Kompleksi Eliza është konceptuar e ideuar si vendi ku fillon një jetë e re e bukur dhe aktive.

– Mbi 50 % e hapësirës është e mbuluar me parqe, të cilat mirëmbahen në katër stinët e vitit.

– Shtigjet e ecjes nuk kanë pengesa dhe janë të lidhura mes vete në harmoni të plotë.

– Hapësirë dhe kopshte me lodra për fëmijë dhe ambiente çlodhëse për familje.

Të gjitha marrin kuptim kur bëni zgjedhjen e duhur, e zgjedhja e duhur bëhet në Kompleksin Eliza.