Si dy nga shenjat më të rezervuara të zodiakut, Gaforrja dhe Virgjëresha do të përplasen me njëri-tjetrin për një kohë përpara se njëra prej tyre të bëjë një lëvizje.

Ata të dy preferojnë të njohin njëri-tjetrin në një nivel më të thellë dhe ta marrin atë ngadalë.

Mund të mos jetë aq intensive dhe e zjarrtë sa çiftet e tjera të zodiakut, por thjesht mund të funksionojë. Përputhshmëria e Gaforres dhe Virgjëreshës tregon pse ky çift emocional dhe i bazuar punon si çift.

“Kjo do të ishte një marrëdhënie e dashur dhe edukative”, thotë astrologia Theresa Reed për Bustle. “Të dyja shenjat janë kujdestare, kështu që ata janë në shtëpi me njëri-tjetrin. Gaforrja e ndjeshme e ndihmon Virgjëreshën të hyjë në kontakt me ndjenjat e tyre dhe praktika e bazuar e Virgjëreshës i jep Gaforres sigurinë që ata dëshirojnë”.

Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal

Një marrëdhënie Gaforre-Virgjëreshë është ajo që astrologia Amber Kalm e sheh mjaft shpesh. Mjaft e çuditshme, këto të dyja nuk bëjnë saktësisht përputhjen e përsosur të zodiakut në sipërfaqe.

Gaforrja është një shenjë e ndjeshme e ujit që ndryshon vazhdimisht, ndërsa Virgjëresha është një shenjë e besueshme – dhe jashtëzakonisht gjykuese – e tokës.

Fjalia që përshkruan më mirë shenjën tuaj të horoskopit Fjalia që përshkruan më mirë shenjën tuaj të horoskopit

Por sipas Kalmit, pavarësisht dallimeve të tyre, këta të dy duket se gravitojnë drejt njëri-tjetrit edhe si miq edhe si partnerë romantikë. /Telegrafi/