Jaffa Orange është produkt i prodhuar në Kosovë me përmbajtje shumë të lartë frutore.

Kombinimi i cilësisë dhe shijes së frutave të freskëta e bëjnë Jaffa Orange 100% të jetë një burim vitaminash të shijshëm.

Lëngu Jaffa jo vetëm që të jep kënaqësi me shijen unike që ka, por frutat e shtrydhur dhe të freskët ndihmojnë pozitivisht në shëndetin tuaj duke zvogëluar shanset për tu sëmurë nga diabeti, kanceri, obesiteti, sëmundjeve të veshkave, lëkurës, përfshirë edhe sëmundjet e zemrës.

Prandaj, kënaqësia dhe benefitet që Jaffa ju jep, janë të pakrahasueshme, e mbi gjitha nuk duhet harrohet që është prodhim vendor.

Jaffa Orange 100% , prodhimi vendor me shije unike! /Telegrafi/