I shihni se si shëtisin, i mbajnë përdore, qeshin dhe kënaqen duke shikuar njëri-tjetrin, mirëpo nuk mund të imagjinoni – përse është ashtu që një mashkull i bukur argëtohet me një femër joatraktive? Cili është sekreti i saj?

Ja përse meshkujt e bukur argëtohen me femrat më pak tërheqëse, transmeton Telegrafi.

Reklama

1. Meshkujt thjesht admirojnë femrat të cilat kanë vetëbesim dhe qartë ua bëjnë me dije se për çfarë janë të gatshme të tolerojnë e për çka jo.

2. I ka treguar që mund t’ia tregojë sekretet dhe do t’i ruajë sekretet e tij më intime. Nga meshkujt pritet të jenë të fortë dhe të mund të përballen me të gjitha problemet, por edhe ata i kanë brengat dhe dobësitë e tyre.

3. Meshkujt e bukur argëtohen me vajzat më pak atraktive për shkak se për shkak se ato mund të përballen me të gjitha problemet. E di që është aty për kohë të gjatë dhe është e gatshme të ndihmojë kurdo që për të ka nevojë.

4. E respekton dhe kurrë nuk përpiqet të uzurpojë personalitetin e tij. Ai është “mashkull” dhe nuk dëshiron të kujdeset për mashkullin e vet.

Mashkulli i pjekur di që bukuria e vërtetë fshihet brenda shpirtit dhe që bukuria zbehet. Mirëpo, bukuria e vërtetë është ajo që femra më pak atraktive e ka, zgjat gjithë kohën, dhe ai dëshiron që pjesën e mbetur të jetës ta kalojë me të. /Telegrafi/