Sa herë keni qenë të pakënaqura me trupin tuaj. Keni menduar që sisët ju janë tepër të vogla apo tepër të mëdha, kërdhokullat tepër të gjera apo tepër të ngushta, ndërkaq vithet të lëshuara.

Natyrisht, femrat mbase nuk janë të vetëdijshme në cilat pjesë të trupit të tyre meshkujt orientojnë vëmendjen.

Keni dëshiruar të jeni seksi, ta pushtoni, t’i pëlqeni… dhe shumë gjëra të tjera. Cila pjesë e trupit të femrës “i ndez” meshkujt?

Barku
Duke krahasuar të dhënat rreth pjesëve të trupit që tërheqin më së shumti vëmendjen e meshkujve, ekspertët janë pajtuar për një gjë – e para që i tërheq ata, është padyshim stomaku. Rreth 33 për qind e meshkujve kanë potencuar stomakun si pjesën më të preferuar.

Vithet
Si pjesa e dytë më e preferuar, janë vithet me formë të rrumbullakët, ku për këtë pjesë të trupit të femrës, janë përcaktuar 25 për qind e meshkujve, transmeton Telegrafi.

Shpina
Meshkujt e duan shpinën e bukur të femrës, posaçërisht kur pjesëtaret e gjinisë së bukur ecin drejt dhe e kurojnë atë atë. Shpina e femrës është gracioze dhe te shumë meshkuj zgjojnë dëshirën që ta mbrojnë femrën.

Duart
Qafa e femrës është shumë më e hollë dhe më delikate sesa qafa e mashkullit, andaj pjesëtarët e gjinisë më të fortë i tërheq pikërisht brishtësia dhe delikatesa e saj.

Duart
Meshkujt i duan duart e bukura dhe delikate të femrës, sepse u asocojnë prekjet dhe seksin.

Shpatullat
Pikërisht si edhe qafa, edhe shpatullat e femrës janë simbol i feminitetit dhe i butësisë. Kur janë të brishta dhe delikate tek meshkujt zgjojnë dëshirën që ta mbrojnë dhe ta përkrahin partneren. Posaçërisht “i ndez” kur janë lakuriq para tyre. /Telegrafi/

Sexy-flat-stomach-for-women