Kryeshefi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Enis Halimi, në një intervistë për Telegrafi.com, flet për zgjedhjet e qershorit.

Deri ku kanë shkuar përgatitjet e KQZ-së për zgjedhjet nacionale të së dielës, 11 qershor. A është përgatitur materiali sensitiv dhe a janë pastruar listat e votuesve? Sa janë përgatitur komisionerët dhe sa avëzhgues do të ketë në zgjedhje?

Për të gjitha këto dhe çështje të tjera që kanë të bëjnë me zgjedhjet e 11 qershorit, ndiqeni  intervistën e realizuar nga Muhamet Hajrullahu. /Telegrafi/