Instagram ka filluar testimin e opsionit Vertical View të Stories në Turqi dhe Brazil.

Opsioni i ri, i cili përfaqëson mundësinë e një pamje vertikale të Stories, do t’i mundësojë asaj të përballet me Reels, si dhe rivalin TikTok.

Në shkurt 2021, kompania njoftoi se po punonte për një rishikim me lëvizje vertikale të Stories, i cili deri më tani është shqyrtuar vetëm nga një rrotull horizontal.

Lëvizja vertikale do t’ju lejojë të kaloni nga “Historitë” e një përdoruesi në Tregimet e një përdoruesi tjetër, ndërsa lëvizja horizontale do t’ju lejojë të shikoni histori të ndryshme të të njëjtit përdorues.

Nuk dihet ende se kur metoda e re e rishikimit të Stories do të jetë e disponueshme për të gjithë, por sigurisht që po vjen. /Telegrafi/