0Shares

Zakonisht sa herë që pozojmë para objektivit të aparatit dhe i shohim fotografitë, jemi të prirë që të gjejmë ndonjë defekt në trupin tonë.

Por, një vajzë e re ka vendosur të realizojë disa fotografi, përmes të cilave mundohet t’i ndihmojë të gjithë e në veçanti vajzat që dëshirojnë të duken simpatike para objektivit, transmeton Telegrafi.

Përmes kësaj fotogalerie, ajo shpjegon në detaje se si duhet qëndruar për të eliminuar “defektet” në trup, nëse dëshirojmë t’ju bëjmë përshtypje atyre që do t’i shikojnë fotot tona.

Edhe pse fotografitë e “dështuara” dhe ato të mira duken se nuk kanë ndonjë dallim të madh, nëse i shikoni për herë të dytë do ta kuptoni se ekzistojnë disa finesa që ndikojnë shumë për një fotografi të përkryer. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)