0Shares

A do të pushojnë ndonjëherë mrekullitë? Fillimisht Apple përfshin NFC, tani iMac-ët e ri kanë procesor dhe RAM që mund të shtohen. Versioni i iMac me 27 ” nga 2015 e bëri të lehtë për të përmirësuar RAM-in, por versioni 21.5″ ishte mbyllur. Kjo ndryshon me modelet e reja 21.5 “, edhe nëse nuk është një proces i lehtë.

Versioni bazik 21.5” iMac vjen me një i5 dual-core, që do të vjetërohet shpejt. Natyrisht, Apple ofron mbështetje të kufizuar të hapësirës, kështu që ju nuk mund të kapni asnjë CPU të përputhshëm me 1151.

Megjithatë, AMD Radeon Pro GPU është ngjitur në motherboard. Megjithatë, Mac OS High Sierra mbështet GPU-të e jashtme mbi Thunderbolt 3, kështu që ju duhet të jeni mirë në grafikë (megjithatë do t’ju kushtojë).

Sa për kujtesën, 2,5 HDD është lehtësisht për  t’u përmirësuar, por çdo hapësirë flash është ngjitur.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)