Ka shumë lloje të ndryshme iluzionesh optike, disa mund të shtrembërojnë perceptimin tuaj për realitetin dhe të tjera mund të zbulojnë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj.

Ky iluzion i zgjuar mund të ekspozojë nëse jeni një person i festës ose plotësisht intensiv – por gjithçka varet nga ajo që shihni së pari.

Iluzioni u nda në TikTok nga Charles Meriot dhe i mahnit shikuesit se sa i saktë është.

Ilustrimi tregon një grumbull librash me pluhur, por nëse shikoni më nga afër librat duken tamam si një plak me mjekër dhe kapele.

Por, cilin imazh keni parë më parë?

Charles shpjegoi: “Nëse i keni parë fillimisht librat do të thotë që ju pëlqen të thithni informacione dhe keni shumë njohuri. Por ju keni një personalitet shumë të komplikuar”.

Reklama
Reklama
@charlesmeriot

#charlesmeriot #LikeAMonarch #illusionschallenge #illusions

♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Megjithatë, nëse e keni parë plakun para çdo gjëje tjetër, kjo do të thotë diçka krejtësisht tjetër.

“Nëse keni qenë fillimisht fytyra, kjo do të thotë që ju jeni ‘shpirti i festës’. Ju jeni shumë intuitiv dhe shpesh merrni vendime me zemër”. /Telegrafi/