Njihet si qendër e orendive shtëpiake dhe të gjitha që ndërlidhen me kompletimin e shtëpisë – në formë atraktive e me shumë shije.

ILA’S Home njihet për banjot e bukura shumëngjyrëshe dhe për kuzhinat me dizajne të veçanta që i dhurojnë shtëpisë një botëkuptim ndryshe.

Detajet janë ato që bëjnë diferencën në ILA’S Home e këtu përfshihen edhe banjot. Gjithçka te ILA’s Home është e menduar deri në detaje dhe këtë e dëshmon dizajnet e mozaiqeve të cilat implementohen në banjot dhe kuzhinat që ju i porositni në ILA’S Home.

ILA's Home - aty ku gjenden përgjigjet për secilën pyetje rreth shtëpisë tuaj ILA's Home - aty ku gjenden përgjigjet për secilën pyetje rreth shtëpisë tuaj

Mozaiqet me forma e ngjyra të ndryshme, tejet të bukura që përshtaten për secilën shije, punohen nga qelqi i ricikluar dhe janë prodhim i Tiki Mosaic.

Reklama

Pikërisht qelqi i hedhur grumbullohet dhe riciklohet duke u kthyer në jetë e prej të cilit krijohen mozaikë e pllaka të ndyshme të cilat përshtaten në forma të bukura të cilat lënë përshtypje e krijojnë ndjesi të ngrohtë.

Reklama

Me një përkushtim të madh në ILA’S Home një staf i gjerë profesional përkujdeset që qelqi i ricikluar të merr jetë duke u shndërruar në mozaikë e pllaka me dizajne unike që shtëpinë tuaj e bëjnë magjike.

ILA’S Home me showroomin e vet gjendet në rrugën “Beteja e Koshares” në Pejë:

Faqja zyrtare nw Facebook: https://www.facebook.com/ilashome.net/

artikull i sponsorizuar