ila’s Home është qendra më e re e orendive dhe gjithçka tjetër që lidhet me hapësirën e brendshme të shtëpisë tuaj.

Jo më kot në ila’s Home gjenden të gjitha përgjigjet për pyetjet rreth shtëpisë tuaj, që prej banjove më moderne, e deri te kuzhinat me dizajn të veçantë.

Kuzhinat


Kuzhinat unike me dizajne speciale ju zgjidhin dilemat për shtëpinë tuaj. Kuzhina është ambienti ku bashkohet familja dhe në ila’s Home jepini kuptim bashkimit me familjen tuaj.

Kuzhina me elemnte te Egger, Hettich, Viefe dhe Schock, vijnë në formën e dëshiruar për ju dhe të përshtatshme për shtëpinë tuaj. Kuzhina Glass vjen e kombinuar pikërisht nga elementet e brendeve të lartpërmendura, me detaje të precizuara që bëjnë diferencën.

Magji në shtëpinë tuaj sjellin edhe kuzhinat me pllaka nga mozaiku Tiki Mosaic.

Lavamanët dhe orendi për banja

Në ila’s Home gjenden lavamanët që i keni pasur gjithnjë në vizionin për shtëpinë tuaj ideale. Lavamanët nga materiali Corian vijnë me dizajne unike dhe sipas nevojës tuaj.

Orenditë për banja, bateritë dhe krojet, e aksesorë tjerë të shumtë e bëjnë banjën tuaj një hapësirë inspiruese.

ila’s Home me showroomin e vet ka bërë revolucionin për shtëpitë tona, duke sjellë elementet bashkëkohore.

Faqja zyrtare në Facebook: https://www.facebook.com/ilashome.net/

ila’s Home gjendet në Pejë dhe lokacioni është në rrugën “Beteja e Koshares”