Persona të maskuar kanë hyrë në një shtëpi në fshatin Drajkovc të Shtërpcës.

Reklama

Sipas policisë ankuesi mashkull kosovar ka njoftuar se gjersa ka qenë në shtëpinë tij,  dy persona të maskuar nën kërcënimin e revoles kanë hyrë me dhunë brenda në shtëpi, e kanë lidhur me litar viktimën dhe i kanë  grabitur disa dinar (monedha e serbe).

Nuk raportohet për të arrestuar, rasti në hetime. /Telegrafi/