Në fushatën e mbushur me gjak për koleksionin e saj të ri të kozmetikës të frymëzuar nga Halloween “Nightmare on Elm Street”, Kylie Jenner pozon në stile të denja për ulërima, duke filluar nga një veshje e lateks deri te një korse mahnitëse, skulpturore që kujton venat e ngatërruara.

Pamja e fundit është vepër e artistit me qendër në Los Angeles, Nusi Quero, i cili krijon pjesë me printim 3D nga modele të prodhuara nga kompjuteri.

Quero, 33 vjeç, i tha Page Six se ekipi i Jenner e kontaktoi muaj më parë duke kërkuar një pjesë të frymëzuar nga filmat horror dhe se ai luajti me idenë e një trupi para se të vendosej në një korse.

Foto: Instagram

“Unë u përpoqa të bëja diçka krejtësisht të përshtatshme për të”, tha ai për korsen që u deshën “rreth 70 ose 80 orë” për ta printuar në 3D.

Orari i ngjeshur i Kylie i shtoi një sfidë shtesë procesit të projektimit. “Zakonisht, për punë të tilla, bëj një skanim 3D të personit dhe pastaj e vendos pjesën e modeluar 3D në lëkurën e tij. Me të, është pak më e vështirë të marrësh diçka të tillë”, tha Quero.

Foto: Instagram

“Kështu që unë përfundova vetëm duke marrë matjet e saj të përgjithshme dhe gjeta një shoqen time, e cila ishte e ngjashme. E skanova dhe e përdor atë si modelin tim bazë”.

Për fat të mirë, produkti përfundimtar – i fotografuar në Jenner para se të njoftonte shtatzëninë e saj të dytë – i përshtatej yllit në mënyrë fantastike. /Telegrafi/

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram