0Shares

Historitë e familjeve fisnike ulqinake, gjatë Mesjetës, kanë lënë gjurmë të rëndësishme kulturore dhe arkitekturore.

Historianët dhe ekspertët e ndryshëm theksojnë se aktiviteti i tyre ishte shumëshekullor. Monumentet e tyre me një bukuri të veçantë arkitekturore të stilit barok, ende sot shërbejnë si elemente dekorative në qytete të ndryshme në rajon.

Për më shumë, shikojeni storjen e përgatitur nga Zëri i Amerikës.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)