LAJMI I FUNDIT:

Hidhni vetëm një shikim gjoksit të saj dhe do të zbuloni se çfarë është në seks!

Hidhni vetëm një shikim gjoksit të saj dhe do të zbuloni se çfarë është në seks!

Vetëm me një shikim në sisët e femrës meshkujt mund të mësojnë shumëçka për femrën, mes tjerash, do të mësojnë edhe se çfarë seksi do t’u ofrojnë.

Ja çka tregojnë sisët tuaja për ju…

Të kthyera poshtë

Sisët të lakuara sikur trampolinë zbulojnë femrën jashtëzakonisht temperamente dhe mendjehollë. Ky tip i femrave lehtë i përshtatet jetës me cilindo mashkull qoftë, sepse janë besnike dhe të gatshme për ndryshime, ndërkaq ajo që më së shumti do t’ju pëlqejë – i pranojnë të gjitha lojërat në shtrat, transmeton Telegrafi.

Në formë trekëndëshi

Sisët e damave të cilat kur përkulen krijojnë formën e konit llogariten ndër femrat më eksituese dhe më të pavarura në mesin e pjesëtareve të gjinisë së dobët. Ato konsiderojnë që në seks asgjë nuk është e ndaluar dhe jotërheqëse, ndërkaq brenda një dite mund të ndërrojnë disa partnerë.

Të rrumbullakëta sikur mollët

Shumica e femrave me sisë të rrumbullakët janë frigjide (të ftohta) në seks dhe nevojitet mjaft angazhim dhe kohë që t’i bëni të përjetojnë orgazmën. Janë pozitive sepse janë të gatshme të provojnë cilëndo pozë qoftë në shtrat, vetëm e vetëm që ta kënaqin partnerin.

Në formë patëllxhani

Femrat me sisë të këtilla janë të thjeshta, të ndjeshme, por në shtrat e duan klasiken dhe e duan atmosferën familjare, mirëpo mashkulli i cili martohet me një femër të tillë sigurisht do të marrë etiketën e burracakut. Ato, kontrollojnë partnerin e tyre, derisa ta kthejnë në një skllav të vërtetë të dashurisë.

Në formë silikoni

Femrat me sisë të këtilla janë formaliste, ofrojnë mjaft, mirëpo edhe kërkojnë shumë nga partneri, ndërkaq në shtrat kurrë nuk do ta lënë anash veten. Femrat të cilat vendosin të ndryshojnë sisët me shtesa slikoni kanë mundësi të kenë inteligjentë dukshëm të lartë, mirëpo edhe probleme të natyrës psikike dhe janë me mjaft komplekse. /Telegrafi/