Një burrë i panjohur harroi të përdorte frenin e dorës kur e kishte ndalur veturën në një pyll.

Kështu vetura filloi të rrëshqiste në rrugën e pyllit.

Megjithëse burri vrapoi pas saj, ai nuk arriti ta ndalonte atë dhe në një moment vetura u përmbys në çati dhe u dëmtua dukshëm.

Videoja u postua në kanalin e tij në YouTube nga Viral Life. /Telegrafi/