Një profesor i një shkolle në Kolumbi mbeti me fytyrë të skuqur, kur harroi të fik kamerën gjatë mësimit online më adoleshentët në Zoom, dhe u kap  duke futur “hundët në gjinjtë” e gruas së tij.

Ruben Dario Parras nuk e dinte që gjithçka po transmetohej live kur vendosi t’ia ulë bluzën gruas. Sikur kjo të mos mjaftonte, ai ia puth gjirin e majtë, e nxënësit po e shikonin live këtë moment të sikletshëm, transmeton Telegrafi.

Megjithatë pasi e kuptoi se çfarë kishte bërë, është detyruar të kërkoj falje para nxënësve të moshës 16-17-vjeç. Madje një nxënëse e shkollës Educacion Educativa San Vicente de Paul në Palmira, dëgjohet duke bërtitur e shokuar me atë që po shihte.

Reklama

E për ta “mbuluar këtë moment të sikletshëm”, profesori u detyrua që përmes një videoje t’i kërkoj falje të gjithë nxënësve dhe kolegëve që kanë qenë dëshmitarë të këtij akti. /Telegrafi/

Reklama