Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj ka shprehur ngushëllime për vdekjen e hershme të drejtorit menaxhues të Telegrafit dhe artistit Arlind Gjikolli – Gjikla.

Reklama

“Me pikëllim mora lajmin për vdekjen e hershme të artistit dhe një njeriu me vlera të larta, Arlind Gjikolli – Gjikla”.

“Me këtë rast, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes Gjikolli, miqve, kolegëve të tij, dhe gjithë komunitetit artistik!”, ka ngushëlluar Haradinaj përmes një shënimi në Facebook.

Në moshën 41-vjeçare – pas një sëmundjeje të rëndë – për në botën e amshuar sot udhëtoi babai, bashkëshorti, miku, artisti dhe njeriu i mirë, Arlind Gjikolli – Gjikla.

Reklama