I nominuari për Kryeministër nga Koalicioni AAK-PSD, Ramush Haradinaj ka shprehur bindjen e tij që koalicioni të cilit i prin ai, do të jetë fitues.

Ai ka thënë se nuk do t’i ndryshojë qëndrimet e tij sepse qytetarët po e përkrahin atë.

“Nuk kam arsye me ndërru bindjen që ma ka përkrah qytetari im. Nëse qytetari im ma shton përkrahjen, pse me i ndërru qëndrimet e mia. Me këdo që afrohem për koalicion, unë afrohem me këto qëndrime që m’i ka legjitimuar qytetari i vendit tim”, ka thënë Haradinaj, në “Debat Plus” në RTV Dukagjini. 

Haradinaj ka thënë se nuk mund të falë territor të Kosovës, sepse ka thënë se për këtë gjë është bërë sakrificë e madhe.

Ai ka thënë se ka luftuar ai e shumë të tjerë, si dhe ka qëndruar në burg, për këtë Kosovë.

“Fëmijët e mi janë rritur pa i pa sepse unë kam nejtë burgjeve. Pse me falë tash?”, ka thënë Haradinaj, duke iu referuar burgu të Hagës ku ka qëndruar vite më herët.