LAJMI I FUNDIT:

Hapet aplikimi për garën më të madhe ndërkombëtare të ideve të gjelbërta ClimateLaunchpad 2022!

Hapet aplikimi për garën më të madhe ndërkombëtare të ideve të gjelbërta ClimateLaunchpad 2022!

Jemi entuziast të ju njoftojmë që edhe këtë vit rrjeti BONEVET organizon garën e madhe ClimateLaunchpad për Kosovë.
Climate Launchpad është konkursi më i madh i ideve të gjelbra të biznesit në botë. Kjo garë është një nga produktet kryesore të EIT Climate-KIC, iniciativa kryesore e BE-së për inovacionin klimatik.

ClimateLaunchpad është garë që përfshin mbi 50 shtete në mbarë botën me qëllim që të gjejë zgjidhje dhe të ul ndikimin negativ në mjedis, përmes ideve të reja kreative dhe inovative që janë miqësore për ambientin.


Idetë më të mira me ndikimin më të madh klimatik do të ftohen për një Bootcamp 3 gjysmë ditor, ku qëllimi i Bootcamp është trajnimi i grupeve dhe individëve se si të fillojnë biznesin e tyre me ndihmën e mentorëve dhe trajnerëve të specializuar në këtë temë.

Nëse jeni një individ, një grup ose një biznes dhe keni një ide të gjelbër biznesi, kjo është mundësia më e mirë t’a sjellni në jetë!

LINKU PËR APLIKIM! 

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Peci shpërndau vaksina nga ajri kundër tërbimit: Është sëmundje vdekjeprurëse që bartet nga kafsha tek njeriu

Ekonomi
Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Deri në 1 mijë euro për familje për të mbështetur instalimin e sistemit për energjinë e ripërtëritshme - hapet thirrja

Ekonomi
Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Ti në pauzë, a e lyn a e ngjyn?

Perfetta Pashteta
A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

A don me ditë qysh me u dok ma s'miri?

Melodia Px
UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT renditet në mesin e top 100 universiteteve në botë në fushën e arkitekturës dhe inxhinierisë civile

UBT
Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

Fito udhëtim në çift me IP Petrol!

IP Petrol
Kalo në kategori