LAJMI I FUNDIT:

BONEVET

70 Artikuj

“BONEVET Peja” hapi dyert për fëmijë dhe të rinj të interesuar për shkencë, art dhe teknologji

“BONEVET Peja” hapi dyert për fëmijë dhe të rinj të interesuar për shkencë, art dhe teknologji

Komunat
Hapet qendra “Bonevet” në Pejë, Hovenier: SHBA-të të përkushtuara për ta ndihmuar Kosovën

Hapet qendra “Bonevet” në Pejë, Hovenier: SHBA-të të përkushtuara për ta ndihmuar Kosovën

Kosovë
Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Samiti VET, për dy ditë shkollat dhe kompanitë prezantojnë trajnimet për aftësim profesional

Biznes
Hapet aplikimi për klasat e ciklit janar – shkurt 2023 në BONEVET Prishtina

Hapet aplikimi për klasat e ciklit janar – shkurt 2023 në BONEVET Prishtina

Marketing
BONEVET me klasë risi

BONEVET me klasë risi

Marketing
Ndërgjegjësohu për mbrojtjen e mjedisit dhe reduktimin e plastikës – BONE VET për rezultate afatgjatë!

Ndërgjegjësohu për mbrojtjen e mjedisit dhe reduktimin e plastikës – BONE VET për rezultate afatgjatë!

Marketing
Hapet aplikimi për garën më të madhe ndërkombëtare të ideve të gjelbërta ClimateLaunchpad 2022!

Hapet aplikimi për garën më të madhe ndërkombëtare të ideve të gjelbërta ClimateLaunchpad 2022!

Ekonomi
ClimateLaunchpad shpall fituesit botëror të garës

ClimateLaunchpad shpall fituesit botëror të garës

Të Tjera
BONEVET kërkon ofertë për transportin e nxënësve nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri tek BONEVET

BONEVET kërkon ofertë për transportin e nxënësve nga zona rurale në Prishtinë dhe Fushë Kosovë deri tek BONEVET

Marketing
GoBeyond, fitues të ClimateLaunchpad Kosovo 2021, do ta përfaqësojnë Kosovën në Finalen Botërore

GoBeyond, fitues të ClimateLaunchpad Kosovo 2021, do ta përfaqësojnë Kosovën në Finalen Botërore

Marketing
Fillon edicioni i katërt i Garës së Robotikës – Kosova Makers League Open për shkollat fillore

Fillon edicioni i katërt i Garës së Robotikës – Kosova Makers League Open për shkollat fillore

Marketing
BONEVET Prishtina me kënaqësi njofton hapjen e regjistrimeve për programin e rregullt të klasave në shkencë, teknologji, inxhinieri, art dhe matematikë

BONEVET Prishtina me kënaqësi njofton hapjen e regjistrimeve për programin e rregullt të klasave në shkencë, teknologji, inxhinieri, art dhe matematikë

Marketing
Të enjten mbahet online Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosovo për vitin 2021

Të enjten mbahet online Finalja Kombëtare e ClimateLaunchpad Kosovo për vitin 2021

Kosovë
Bonevet, a mund të aftësojmë ndërmarrës të rinj përmes programeve edukative?

Bonevet, a mund të aftësojmë ndërmarrës të rinj përmes programeve edukative?

Të Tjera
Si çdo herë, edhe ketë verë BONEVET po organizon Kampet Verore 2021

Si çdo herë, edhe ketë verë BONEVET po organizon Kampet Verore 2021

Marketing
RIKUJTIM: 6 ditë të mbetura deri në mbylljen e aplikimit në garën ClimateLaunchpad 

RIKUJTIM: 6 ditë të mbetura deri në mbylljen e aplikimit në garën ClimateLaunchpad 

Marketing
Cilat janë 11 arsyet pse duhet të bëheni pjesë e ClimateLaunchpad? 

Cilat janë 11 arsyet pse duhet të bëheni pjesë e ClimateLaunchpad? 

Marketing
Vazhdojnë aplikimet në garën e madhe “Climate Launchpad” për ide të gjelbra

Vazhdojnë aplikimet në garën e madhe “Climate Launchpad” për ide të gjelbra

Marketing
KOSOVA MAKERS LEAGUE dhe BONEVET feston përgjatë një jave ditëlindjen e SCRATCH!

KOSOVA MAKERS LEAGUE dhe BONEVET feston përgjatë një jave ditëlindjen e SCRATCH!

Marketing
Pas një viti pauzë, rikthehen klasat fizike në BONEVET

Pas një viti pauzë, rikthehen klasat fizike në BONEVET

Marketing
Jona Perteshoni zë vendin e parë në garën e reciklimit “Një jetë e re për shishen”

Jona Perteshoni zë vendin e parë në garën e reciklimit “Një jetë e re për shishen”

Arsim
Fondacioni BONEVET dhe KOSOVA MAKERS LEAGUE kanë dhuruar 40 laptop për bibliotekat publike të Kosovës

Fondacioni BONEVET dhe KOSOVA MAKERS LEAGUE kanë dhuruar 40 laptop për bibliotekat publike të Kosovës

Kosovë
Frymo – projekti më i ri i Fondacionit BONEVET

Frymo – projekti më i ri i Fondacionit BONEVET

Marketing
Fondacioni BONEVET pranon mirënjohje nga Komuna e Vitisë

Fondacioni BONEVET pranon mirënjohje nga Komuna e Vitisë

Arsim