LAJMI I FUNDIT:

BONEVET me klasë risi

BONEVET me klasë risi

BONEVET Prishtina ka kënaqësinë të ju njoftoj me klasat më të reja dhe inovative të cilat fillojnë nga ky muaj.

Për fëmijët tuaj të grupmoshave 5-14 vjeç ju mund të regjistroheni në këto klasa:

FROEBEL GIFTS: 5-6 VJEÇ, PARASHKOLLORË

Froebel Gifts është klasë e dedikuar për parashkollorët, e cila duke përdorur lojën si stimulues kryesor për mësim i përgatit fëmijët për një edukim sa më cilësor. Pajisjet Froebel Gifts janë copëza prej druri dhe materiale tjera të cilat përdoren në edukimin Montessori dhe lehtësisht u krijojnë mundësi fëmijëve që të eksplorojnë në aspektet e matematikës, shkencës, inxhinierisë dhe arkitekturës.

LEGO SPIKE: 9-12 VJEÇ

LEGO SPIKE Education është klasë në BONEVET që ofron mënyrë praktike dhe inovative për të zhvilluar aftësitë e nxënësve në konceptet STEAM nëpërmjet të mësuarit përmes lojës. Në këtë klasë, fëmijët do të mësojnë ndërtimin e robotëve përmes Lego kits, përdorimin e motorrëve, senzorëve të ngjyrës, distancës, senzorëve të forcës dhe shumë te tjera, e njëkohësisht edhe programimin e tyre që robotët ti fusin në lëvizje.

MAKE IT AND TAKE IT: 3D DIZAJN DHE 3D PRINTIM 11-14 VJEÇ

Në këtë klasë , pjesëmarrësit do të kenë mundësi një mujore në BONEVET në të cilën fëmijët do të mësojnë bazat ne 3D Design dhe 3D Printing duke punuar në projekte të tyre personale. Fëmijët do të dizajnojnë dhe printojnë punimin e tyre duke përdorur Fusion 360 dhe PrusaSlicer, të cilin do të mund ta marrin me vete në fund të klasës

SCREEN PRINTING:  11-14 VJEÇ

Kjo wshtw klasë përmes së cilës pjesëmarrësit kanë mundësi të dizajnojnë dhe të printojnë dizajnet e tyre në tekstil, përmes metodës së Screen Printing.

Screen Printing është procesi i transferimit të një dizajni me shabllon në një sipërfaqe të sheshtë duke përdorur një kornizë me rrjetë, bojë dhe një shtypës për të shpërndarë bojën. Pëlhura dhe letra janë sipërfaqet më të zakonshme të printuara me kornizë, por me bojëra të specializuara është gjithashtu e mundur të printohen në dru, metal, plastikë dhe madje edhe nw xham. Pas përfundimit te klasës fëmijët do të mund të marrin produktin e tyre me vete në shtëpi

Për regjistrim vizitoni:

VEGËZA

SHËNIM: Hapësira krijuese e BONEVET tashmë gjendet ne lagjen Taslixhe, rr. Hilë Mosi Nr.11, 10000 Prishtinë.

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Qeveria miraton Projektligjin për Fondin Sovran, Kurti: Do të jetë bërthama e sovranitetit tonë ekonomik

Ekonomi
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

Bursa për studentë nga Kosova nga CITY College, Kampusi i Evropës i Universitetit të York-ut

CITY College
Art House organizon konferencën e parë për digjitizimin dhe digjitalizimin e dokumenteve

Art House organizon konferencën e parë për digjitizimin dhe digjitalizimin e dokumenteve

Art House
“Leje cigare për 45 ditë” është kampanja e re e Evapify

“Leje cigare për 45 ditë” është kampanja e re e Evapify

Crystal Evapify
A ju besohet se këto fotografi janë realizuar në Kosovë? Mahnituni nga dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i Renault Austral

A ju besohet se këto fotografi janë realizuar në Kosovë? Mahnituni nga dizajni i jashtëm dhe i brendshëm i Renault Austral

Auto Mita
Kalo në kategori