LAJMI I FUNDIT:

“Hallakatja” që sjell lumturi në çdo familje

“Hallakatja” që sjell lumturi në çdo familje

Kuzhina është një prej vendeve që pa dyshim se duhet të jenë të përshkuara me higjienë maksimale.

Hallakatja e shtëpise sjell mjaft lodhje, sidomos pjesa e kuzhinës që është njëra prej pjesëve më delikate të shtëpisë për t’u pastruar dhe për t’u mbajtur e pastër vazhdimisht.


Përpos që ështe një vend mjaft i ndërlikuar, kuzhina është mjaft e ndjeshme që kërkon produkte të veçanta pastrimi për të arritur rezultatin e kërkuar.

Ne u kemi sjellur disa këshilla për pastrim dhe për përzgjedhje të produkteve të cilat do t’iu bëjnë që shumë prej jush t’a gjeni vetën duke u kënaqur me rezultatet e shkelqyeshme qe do të arrini.

Darka në kuzhinë pa higjienë nuk ka sens, andaj përkujdesuni sipas hapave më poshtë për ta bërë kuzhinën tuaj të jetë tempull i pastërtisë.

Pastrimi i xhamave

Bakteret dhe pluhuri gjejnë vend në xhamat e kuzhinës, andaj eliminoni ato duke pasur ndriçim në kuzhinë me sprejin për xhama, apo të famshmin “pëst pëst” për vetëm 0,99 cent në Super Viva. Ndërkaq, për 0,89 mund ta bëni tuajin në të njëjtin vend edhe pastruesin për xhama me sfungjer dhe gome (mbledhes uji) të cilin e gjeni për vetëm 0,89 cent si gjithmonë në Super Viva.

Pastrimi i kuzhinës me krem ARF

Pastrimi i kuzhinës me kremin ARF është një prej gjërave të para që duhet t’i bëni. Detergjentin ARF mund ta gjeni me 20% zbritje për vetëm 1.19 në Super Viva.

Pastrimi i pllakave të shporetit

Pastrimi i pllakave të shporetit duhet të bëhet në baza të shpeshta. Largoni mbetjet në pllakat e shporetit të kuzhinës tuaj me detergjentin për pllaka për vetëm 0,99 cent. Ndërkaq, detergjenti për furrë është i juaji për vetëm 1,99 euro.

Pastrimi i enëve

Për vetëm 0,49 cent e gjeni shamponin e enëve me hiç më pak se 45% zbritje në Super Viva. Lecka e pastrimit (0,49 cent) dhe letrat e kuzhinës (0,69 cent) ju ndihmojnë në pastrimin e enëve.

Por, ata që preferojnë përdorimin e makinës për larjen e enëve, atëherë Super Viva është përkujdesur edhe për kapsulën e cila vjen me 23% zbritje për vetëm 4,29 euro.

Kujdesuni për kuzhinën, pastrojeni atë duke u pajisur me produkte në Super Viva, pasi me këtë rast kurseni edhe xhepin tuaj, edhe kuzhinën e mbani të pastër dhe mbi të gjitha jetoni të lumtur.

/Telegrafi/