Mes dokumenteve të publikuara nga hakerat janë edhe e-mailet personal të ish-drejtorit të Përgjithshëm të Policisë, Gledis Nano.

Sipas A2 CNN, një prej emaileve ka të bëjë me një informacion sekret në lidhje me një sulm të mundshëm ndaj ambasadës shqiptare në Athinë.

Në këtë informacion të klasifikuar si tepër sekret për një periudhë 15 vjeçare, Drejtoria e policisë së Shtetit dhe pikërisht njësia e antiterrorit i dërgon një letër zyrës për çështjes rajonale në ambasadën e SHBA-së në Tiranë ku njoftohet se ka marrë të dhëna për sulmin e mundshëm ndaj selisë diplomatike në kryqytetin grek.

Në dokument shfaqen dhe emrat e 4 personave që sipas të dhënave po organizonin sulmin me lëndë eksplozive në prill të vitit 2021.

Reklama
Reklama

A2 CNN nuk ka mundur t’i verifikojë në mënyrë të pavarur këto dokumente, të publikuara nga grupet e hakerave. /A2 CNN/